Förändra världen på Åhléns
2015-04-01

I morgon när du vaknar ska du undersöka vad som känns annorlunda. Då kommer du att upptäcka att något har förändrats från igår. Det vi oftast gör är att känna efter om det känns likadant som igår. Har jag fortfarande ont i ryggen? Är jag lika morgontrött idag? Är humöret som det var igår? Då triggar dina tankar det tillstånd som du redan är i och du hjälper inte dig själv mot en förändring, utan håller dig kvar i det som varit. Du söker dig tillbaka till det du inte vill ha istället för att välja att undersöka vad som känns annorlunda. Letar du efter det som varit så kommer du att finna det igen och överraskningen uteblir. Du får samma sak igen och funderar varför det inte blir bättre. Vi har en tendens att söka upp det vi känner igen och när vi gör det tillräckligt länge blir det en vana som vi utför per automatik. Oavsett om vi vill ha det eller ej i våra liv.

Imorgon när du vaknar ska du leta efter vad som känns annorlunda. Det gör du genom att leta efter saker som känns annorlunda i kroppen, fysiskt eller emotionellt. Undersök och ge dig ut på en upptäcktsfärd genom kroppen och alla dina sinnen.

Nästa gång du vill ha något annat än det du redan har, börja då leta efter något nytt istället. Då är chansen större att du hittar det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *